O firmě, úvodní stránka Novinky, akce Prodej prezentační techniky Pronájem prezentační techniky Kde nás najdete
     [+] > PRONÁJEM > VÝPOČETNÍ TECHNIKA > PRONÁJEM FAXU CANON MF5770
     [ CENÍK PRONÁJMU ON-LINE ] [ OBCHODNÍ PODMÍNKY ] [ OBJEDNÁVKA PRONÁJEM ]

Obrázek faxu laserového CANON MF5770

Pronájem faxu CANON MF5770    Informace v PDF

Modernizované zařízení LaserBase MF5770 plní funkci kvalitní tiskárny, skeneru i kopírky. Funkce vestavěného faxu a připravenost pro práci v síti pak ze zařízení MF5770 č iní nástroj schopný plnit měnící se nároky domácích kanceláří či malých podniků. Podniky brzy zjistí, že LaserBase MF5770 dokáže uspokojit všechny jejich potřeby.

Mezi hlavní přednosti tohoto zařízení patří:
- tiskárna - 20 str./min, rozlišení 1200 x 600 dpi (rozšířené)
- automatický podavač dokumentů - 50 listů
- kapacita papíru - 250 listů
- barevný skener se snímačem CCD a rozlišením 1200 x 2400 dpi
- rozhraní USB 2.0 Hi-Speed
- fax Super G3, modem 33,6 kbps

Vysokorychlostní tisk
Rychlost tisku 20 stran za minutu umožňuje zařízení MF5770 rychlou produkci výtisků profesionální kvality. Vlastní technologie Canon Smart Compression Architecture komprimuje velikost tiskových dat v počítači. Přenos informací je tak rychlejší, doba zpracování kratší a zahlcení tiskárny je prakticky eliminováno. Využití fixační technologie On-Demand namísto konvenční termální fixace pomocí válců přináší zkrácení zahřívací doby a úsporu energie. Díky schopnosti reprodukce s rozlišením 1200 dpi je toto zařízení ideální pro tisk textu i grafiky. Jednotka je vybavena nejlepšími tiskovými technologiemi Canon, které zajišťují zkrácení zahřívací doby při návratu z pohotovostního stavu, a přispívají tak ke zkrácení doby čekání a snížení spotřeby energie.

Velkoobjemové digitální kopírování
Zařízení MF5770 disponuje všemi přednostmi digitálního kopírování. Elektronické třídění uživateli umožňuje při skenování ukládat stránky do paměti tak, že lze sady posléze vytisknout již se seřazenými stránkami. Dvě stránky originálu lze zkopírovat na jediný list papíru, a chcete-li zhotovit více kopií jednoho dokumentu, stačí ho do paměti stroje naskenovat pouze jednou. Kopírování není omezeno pouze na papír formátu A4. Vysoce kvalitních výsledků reprodukce dosáhnete, i když na kopírovací desku umístíte předměty nepravidelných rozměrů, knihy, časopisy a fotografie. Jednotka je vybavena automatickým podavačem dokumentů (ADF) na 50 listů. Díky němu není při kopírování nutné rozdělovat rozsáhlé dokumenty do více částí. Ke zkrácení doby zpracování kopírovacích úloh rovněž přispívá velkokapacitní zásobník na 250 listů papíru.

Skenování dokonalé kvality
Zařízení MF5770 používá pro skenování snímač CCD a jeho optické rozlišení je 1200 x 2400 dpi. Díky těmto parametrům mají naskenované obrazy vysoké rozlišení a větší hloubku pole. Je možné skenovat i text a grafiku, které nejsou umístěny přímo na skenovací desku. Skenovací hloubka 48/24 bitů dovoluje přesnější reprodukci široké škály barev. Pomocí softwaru, který je součástí dodávky, lze dokumenty naskenovat přímo do formátu PDF (Portable Document Format). Předností dokumentu naskenovaného do PDF je možnost okamžitého vyhledání klíčového slova v textu. Dodaný software Scangear MFX.X poskytuje uživatelům možnost přímé kontroly nad skenováním snímků – základní nastavení lze použít pro většinu typů dokumentů a pokročilá nastavení uživatelům umožňují optimalizovat kvalitu jejich snímků pomocí různých barevných režimů.

Fax s výstupem na běžný papír
Zařízení MF5770 disponuje funkcí faxu s výstupem na běžný papír. Modem faxu Super G3 s rychlostí přenosu 33,6 kbps dokáže odesílat a přijímat faxy rychlostí 3 sekundy na stránku. Navíc lze současně přijímat více faxů, aniž by byla blokována linka. Paměť faxu dokáže pojmout 256 stran. To umožňuje jeho bezproblémový provoz i bez přítomnosti obsluhy v kanceláři. Technologie Ultra High Quality Imaging zajišťuje reprodukci 256 odstínů šedé, a tím perfektní kvalitu faxů s grafy a fotografiemi. Pomocí funkce PC faxování mohou uživatelé dokumenty odesílat jako faxy přímo z počítače, aniž by je museli nejdříve vytisknout. Přijaté faxy pak vypadají jako tištěné dokumenty.

Provoz v síti
Zařízení MF5770 je připraveno na provoz v síti. Pomocí dodaného softwaru lze provést jednoduchou instalaci. Připojení k síti umožňuje uživatelům tisknout a odesílat faxy z kteréhokoli počítače v síti a díky webovému serveru vestavěnému do zařízení MF5770 mohou uživatelé a správci sledovat stav stroje, aniž by se museli vzdálit od svých počítačů.

Vše-v-jednom
Postup pro instalaci tohoto multifunkčního zařízení je velmi jednoduchý. Jako jediná jednotka plnící funkce čtyř různých zařízení šetří MF5770 místo a náklady na pořízení. Skutečnost, že používá kazety vše-v-jednom, zaručuje i jeho snadnou údržbu. V kazetě se nacházejí všechny základní díly, což znamená, že po každé výměně tonerové kazety je zařízení v podstatě jako nové.
https://www.flar.cz/