O firmě, úvodní stránka Novinky, akce Prodej prezentační techniky Pronájem prezentační techniky Kde nás najdete
     [+] > PRONÁJEM > VÝPOČETNÍ TECHNIKA > PRONÁJEM SKENERU CANON CANOSCAN 8800F
     [ CENÍK PRONÁJMU ON-LINE ] [ OBCHODNÍ PODMÍNKY ] [ OBJEDNÁVKA PRONÁJEM ]

Obrázek skeneru CANON CANOSCAN 8800F

Pronájem skeneru CANON CANOSCAN 8800

Model CanoScan 8800F s rozlišením 4800 dpi skenuje díky nulové zahřívací době a vyšší rychlosti až 6krát rychleji než jeho předchůdce – skener 8600F. Je určen pro grafiky a designéry, výtvarníky a zkušené fotografy, požadující vysokou kvalitu skenování.

Základní vlastnosti:
Rozlišení 4800 x 9600 dpi s 48bitovými barvami.
Vysoká rychlost – přibližně 7 sekund skenování předlohy formátu A4 (300 dpi).
Nulová zahřívací doba díky bílé LED diodě s vysokým jasem.
Skenování filmu – 35mm film (proužky a diapozitivy) a svitkový film 120.
Obsáhlý software – Adobe PhotoShop Elements, ArcSoft PhotoStudio, ScanSoft OmniPage SE a LaserSoft SilverFast SE.
Technologie FARE Level 3 – automatické odstraňování prachu a škrábanců, potlačení zrnitosti a korekce protisvětla.

Vyšší rychlost:
Díky použití nových bílých LED diod pro skenování filmu a reflektivních předloh má skener CanoScan 8800F nulovou zahřívací dobu a je připraven skenovat ihned po zapnutí napájení. Byla také výrazně zvýšena rychlost skenování. Celková doba skenování předlohy formátu A4 v rozlišení 300 dpi se tak šestinásobně zkrátila.
Úžasný detail a přesnost:
otřebám zkušených a profesionálních fotografů dokáže skener CanoScan 8800F vyhovět díky snímači CCD s rozlišením 4800 x 9600, který poskytuje dostatečně vysoké rozlišení pro zvětšování vytištěných fotografií. Skener poskytuje 48bitovou barevnou hloubku a umožňují tak dosažení výjimečné přesnosti barev na skenovaných fotografiích a nátiscích.
Skenování filmu:
Skener CanoScan 8800F umožňuje vysoce kvalitní zvětšování z filmu. Do integrované jednotky filmového adaptéru lze ukládat filmy nejrůznějších formátů – 12 políček 35mm filmového proužku (negativní/pozitivní), 4 diapozitivy v rámečcích a svitkový film 120 (max. 6 x 22 cm).
Automatická korekce:
Funkce automatické korekce obrazu na obou skenerech významně snižuje nutnost ručního retušování. Vyspělá technologie Canon QARE automaticky odstraňuje prach a škrábance, oživuje vybledlé barvy na starých fotografiích a potlačuje zrnitost. Skener CanoScan 8800F je navíc vybaven technologií FARE pro odstraňování prachu a škrábanců při skenování filmu.
Inteligentní software:
Se skenerem jsou dodávány se sady vysoce kvalitního softwaru pro zpracování obrazu, kreativní a obchodní projekty. Skener CanoScan 8800F je vybaven softwarem Adobe PhotoShop Elements a balíčkem SilverFast SE, který fotografům pomáhá při skenování filmu. Modely nabízejí také software ArcSoft PhotoStudio.
https://www.flar.cz/